Clicky

 
Transport Online - Dode man Berkhout door misdrijf om het leven gekomen

Dode man Berkhout door misdrijf om het leven gekomen

Dode man Berkhout door misdrijf om het leven gekomen
15-06-2021 12:01 | Misdaad | auteur Redactie

BERKHOUT - Het lichaam dat maandagmiddag in een woning in berkhout is gevonden is van de 72-jarige bewoner. Na onderzoek is vastgesteld dat de man door middel van geweld om het leven is gebracht. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen, meldt de politie dinsdag

Rond 14:00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een verdachte situatie bij een huis aan het Oosteinde. Toen agenten bij de woning kwamen vonden zij het stoffelijk overschot van het slachtoffer. Daarop is direct de omgeving afgezet en een onderzoek ingesteld naar dood van de man.

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is bezig met achterhalen wat zich precies in de woning heeft afgespeeld en wie mogelijk hierbij betrokken was. Er wordt onder andere forensisch onderzoek in de woning gedaan, mogelijke camerabeelden uitgekeken en getuigen gesproken.

Voor het onderzoek zijn de rechercheurs op zoek naar meer getuigen of mensen met mogelijke camerabeelden in de omgeving. Ook is de politie op zoek naar een specifieke getuige. In de nacht van zondag op maandag zou rond 03:00 uur een donkerkleurige auto over het Oosteinde zijn gereden. De bestuurder kan mogelijk belangrijke informatie hebben. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,064

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden