Clicky

 
Transport Online - Hendrik Veder Group voorziet nieuwe Shoalbuster 3514 van Herman Sr van kabels en hijsmiddelen

Hendrik Veder Group voorziet nieuwe Shoalbuster 3514 van Herman Sr van kabels en hijsmiddelen

Hendrik Veder Group voorziet nieuwe Shoalbuster 3514 van Herman Sr van kabels en hijsmiddelen
14-06-2021 14:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Herman Sr, heeft zijn vloot van specialistische schepen uitgebreid met een Shoalbuster 3514. Dit grote werkplatform beschikt over 60 ton paaltrek en is daarmee uiterst geschikt voor ankerbehandeling. Dat gaat het doen het met complete sleep-, aanmeer-, en hijsuitrusting van het Rotterdamse bedrijf Hendrik VederGroup.

“Onze betrouwbare werkboten moeten projecten op zee succesvol kunnen afronden, zodat bedrijven hun deadlines op tijd halen. We zijn dan ook verheugd met deze nieuwe Shoalbuster 3514, de Brutus. Met een paaltrek van 60 ton hopen we op een veelzijdig, dynamisch gepositioneerd schip wat geschikt is voor een breed scala aan werk, onder andere in ondiepe wateren, zoals onze klanten van Herman Sr. BV gewend zijn”, aldus Jack van Dodewaard, algemeen directeur van Herman Sr.

De Brutus is de eerste DP2 Shoalbuster die gemaakt is door Damen Hardinxveld. De Brutus is direct vanaf Damen naar de kade van Hendrik Veder Group in de Eemhaven gevaren om daar te worden voorzien van complete sleep-, aanmeer- en hijsuitrusting. Dankzij haar dochterbedrijf G. van der Lee beschikt Hendrik Veder Group over specifieke kennis van touwen, waardoor Herman Sr van gedegen advies voorzien was. Hendrik Veder Group heeft Herman Sr volledig ontzorgt door zogenaamd one-stop-shopping, door na het advies de compleet benodigde sleep-, aanmeer-, en hijsuitrusting te leveren en installeren.

Uitzonderlijk aan het project is dat de sleeplijn direct op het achterdek gespoeld is door middel van de speciaal daarvoor ontwikkelde spool-kit. Deze uitdaging vraagt om expertkennis en is dan ook opgepakt door de gekwalificeerde experts van Hendrik Veder, zodat er met de 60 ton paaltrek effectief gesleept kan worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats