Clicky

 
Transport Online - Deense bondscoach: de spelers zijn kapot en emotioneel uitgeput

Deense bondscoach: de spelers zijn kapot en emotioneel uitgeput

Deense bondscoach: de spelers zijn kapot en emotioneel uitgeput
12-06-2021 23:01 | Sport | auteur ANP

KOPENHAGEN - De Deense bondscoach Kasper Hjulmand stelde na de 1-0-nederlaag op het EK tegen Finland dat zijn spelers er helemaal doorheen zaten. De Denen beleefden een emotionele avond in Kopenhagen, waar Christian Eriksen vlak voor rust in elkaar stortte en lange tijd op het werd werd behandeld.

Beide landen zochten de kleedkamers op, maar keerden toch terug om het duel uit te spelen. Finland won uiteindelijk met 1-0, maar het resultaat was in Kopenhagen bijzaak.

"Wat de spelers hebben gedaan, is ongelooflijk. Trotser kan ik niet zijn. De spelers zijn kapot en emotioneel uitgeput", aldus Hjulmand, die tijdens de onderbreking met zijn ploeg met Eriksen sprak. "We hadden twee opties: de wedstrijd vanavond afmaken of morgenmiddag. Maar iedereen wilde vandaag spelen. De spelers zeiden dat ze toch niet konden slapen en het beter was om het vanavond uit te spelen."

In Kopenhagen ging het na afloop van de eerste wedstrijd in groep B na afloop vanzelfsprekend niet over de gemiste penalty van de Denen. "We zijn er allemaal aan herinnerd dat de gezondheid het belangrijkste is in het leven. Al onze gedachten zijn hij Christian en zijn familie."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,571

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions