Clicky

 
Transport Online - EK-duel Denemarken - Finland hervat na incident op veld Christian Eriksen

EK-duel Denemarken - Finland hervat na incident op veld Christian Eriksen

EK-duel Denemarken - Finland hervat na incident op veld Christian Eriksen
12-06-2021 20:30 | Sport | auteur ANP

KOPENHAGEN - Het EK-duel tussen Denemarken en Finland in Kopenhagen wordt hervat en uitgespeeld. Dat heeft de UEFA bevestigd nadat de stadionspeaker de eerste mededeling had gedaan over de hervatting van het duel.

Door een ernstig ongeval van de Deense voetballer Christian Eriksen vlak voor de rust werd de wedstrijd langdurig stilgelegd. De oud-speler van Ajax zakte op het veld in elkaar. De 29-jarige Deen werd minutenlang gereanimeerd voordat hij per brancard naar de catacomben werd gebracht. Daarna werd Eriksen naar een nabij gelegen ziekenhuis vervoerd.

Naderhand maakte de Deense voetbalbond bekend dat Eriksen bij kennis is. Ook zijn vader liet aan de Nederlandse zaakwaarnemer Martin Schoots weten dat zijn zoon ademt en kan praten.

Na dit hoopgevende nieuws liet de speaker in het stadion weten dat het EK-duel in Kopenhagen zaterdagavond wordt uitgespeeld. Dat is volgens de UEFA besloten op verzoek van beide ploegen. Om 20.30 uur zal de wedstrijd worden hervat en zullen eerst de resterende minuten van de eerste helft worden afgewerkt. Na een korte pauze begint dan meteen de tweede helft.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,064

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden