Clicky

 
Transport Online - Massaal medeleven voor Christian Eriksen op Twitter

Massaal medeleven voor Christian Eriksen op Twitter

Massaal medeleven voor Christian Eriksen op Twitter
12-06-2021 20:20 | Sport | auteur ANP

Twitter is bijkans geëxplodeerd met schrikreacties op het incident met Christian Eriksen. De Deense voetballer zakte tijdens het EK-duel met Finland ineen en werd op het veld gereanimeerd. "Onze gedachten zijn bij Christian. We bidden voor hem", meldde zijn oude club Ajax.

Tal van andere voetbalclubs, voetbalbonden en voetballers uit heel Europa uitten op het sociale medium hun medeleven en lieten weten dat de gedachten bij Eriksen zijn en zijn familie. Zo waren er tweets met gelijke strekking van onder meer FC Barcelona, Tottenham Hotspur, AS Roma, AZ, Sporting Lissabon, Vitesse, Chelsea en Newcastle United.

Ook diverse Bekende Nederlanders zijn geschrokken van het incident. "Voorzichtig opgelucht. En voetbal is op dit moment natuurlijk totaal niet belangrijk. alle liefde en sterkte is voor Christian. En veel respect voor Perez", twittert presentator Leo Blokhuis. "Oh man. En het gezicht van Afellay, in de studio pratend (en zwijgend) over Eriksen, spreekt boekdelen. Wat een zorg, wat ontzettend erg", aldus cabaretière Claudia de Breij, die doelt op de nabespreking in de studio na het stilleggen van de wedstrijd met onder andere voetballer Ibrahim Afellay en presentator Gert van 't Hof.

Christian Eriksen is inmiddels bij kennis, zo heeft de Deense voetbalbond gemeld. "Christian Eriksen is wakker en ligt voor verdere onderzoeken in het Rigshospitalet", meldt de bond.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,571

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions