Clicky

 
Transport Online - Auto vol lachgas, twee mannen aangehouden

Auto vol lachgas, twee mannen aangehouden

Auto vol lachgas, twee mannen aangehouden
12-06-2021 12:23 | Binnenland | auteur Redactie

KAPELLE - Agenten hebben vrijdagavond twee mannen aangehouden. Ze werden in een auto gecontroleerd waar een grote hoeveelheid lachgas in werd vervoerd. De twee verdachten weigerden mee te werken aan de controle en moesten uiteindelijk met behulp van pepperspray onder controle worden gebracht, meldt de politie.

Het duo werd rond 21.15 uur aan de Vierwegen aan de kant gezet. In hun auto bleken 20 flessen lachgas te liggen. Toen de agenten een verdere controle aan de auto wilde uitvoeren weigerde de bestuurder, een 54-jarige man uit Goes, iedere medewerking. Ook zijn bijrijder, een 17-jarige jongeman uit Goes, begon zich er mee te bemoeien.

Het tweetal maakten de agenten de controle onmogelijk. Uiteindelijk werd besloten de twee mannen aan te houden. Omdat er nog steeds niet werd meegewerkt moest uiteindelijk pepperspray en wapenstok worden gebruikt om het duo onder controle te krijgen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en de auto is in beslag genomen. Er wordt onderzocht of het lachgas op de juiste manier werd vervoerd. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,582

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen