Transport Online - Ocado Retail kiest voor Thermo King Advancer-units voor hun nieuwste vlootupgrade

Ocado Retail kiest voor Thermo King Advancer-units voor hun nieuwste vlootupgrade

Ocado Retail kiest voor Thermo King Advancer-units  voor hun nieuwste vlootupgrade
10-06-2021 16:02 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BRUSSEL - Thermo King, een leider in oplossingen voor temperatuurregeling voor transport en een merk van Trane Technologies, kondigde vandaag aan dat Ocado (het grootste online supermarktplatform van het VK), zo onder de indruk was van de functionaliteit en luchtstroom van het Advancer-koelsysteem, dat ze nu 27 nieuwe Advancer A-400-units besteld hebben bij Marshall Fleet Solutions, de officiële Britse dealer van Thermo King.

Ocado bereikt meer dan 74% van de Britse huishoudens en verzendt meer dan 330.000 bestellingen per week. De nieuwe vloot zal worden gebruikt voor de transportroutes van Ocado's vier belangrijkste Customer Fulfilment Centres (CFC's) naar hun regionale vestigingen.

"Sinds we eerder dit jaar onze eerste Thermo King Advancer-unit in gebruik hebben genomen, zijn we zeer tevreden over het gebruik en is het bij uitstek geschikt voor onze transportactiviteiten", aldus Graham Thomas, fleet operations manager vrachtwagens bij Ocado Group plc. "De verbeterde functionaliteit en luchtstroom van de unit, evenals de duidelijke voordelen op het gebied van brandstofbesparing, betekenen dat de eigendomskosten van de aanhangwagens met Advancers een veel beter voorstel zijn voor ons bedrijf. Als gevolg hiervan hebben we besloten om het aantal Advancers in de bestelling voor onze dubbeldeksvloot dit jaar te verhogen, met in totaal 27 nieuwe aanhangwagens die bij Advancers worden gefabriceerd en in de komende maanden in gebruik zullen worden genomen."

"Met de introductie van de Advancer wilden we de koelunit voor aanhangwagens opnieuw ontwerpen en herdefiniëren wat er mogelijk is in de logistiek van de koelketen", aldus David O'Gorman, regionaal verkoopdirecteur bij Thermo King. "We zijn trots op de positieve feedback van Ocado en andere klanten in heel Europa, die de kans hebben om uit eerste hand de ongeëvenaarde prestaties van de A-serie te ervaren. We zijn blij om te zien hoe Advancer's baanbrekende temperatuurregeling, superieure bescherming van de lading en ongeëvenaarde brandstofefficiëntie een verschil maken in hun dagelijkse activiteiten."

De Thermo King Advancer-units worden gemonteerd op Paneltex dubbeldeksaanhangwagens met constante temperatuur die meer dan 135.000 km per jaar afleggen tijdens de zevendaagse transportoperatie van Ocado. Ze maken deel uit van een algehele upgrade van de aanhangwagenvloot bij Ocado, waarbij 46 volledig gekoelde Thermo King-aanhangwagens aan hun vloot worden toegevoegd tijdens 2021. De nieuwe vloot is uitgerust met Thermo King Advancer of SLXi Spectrum-koelsystemen die worden geleverd, gemonteerd en onderhouden door Marshall Fleet Solutions, de officiële Britse dealer van Thermo King.

"Vanaf het allereerste begin was Advancer een gamechanger voor onze vloot. We werkten nauw samen met Marshall Fleet Solutions en Paneltex om zo veel mogelijk Advancers zo snel mogelijk in onze dubbeldeksvloot op te nemen", aldus Graham. "In de afgelopen 12 maanden tijdens de pandemie was de vraag naar ons product onverzadigbaar zonder tekenen van een terugval, aangezien online thuiswinkelen de nieuwe norm aan het worden is. Elk van deze TK Advancer-aanhangwagens kan het equivalent van 12 bestelwagens met boodschappen bevatten, dus ze spelen een cruciale rol bij het zorgen dat onze zakelijke en operationele behoeften volledig worden vervuld."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions