Transport Online - Movianto huurt een nieuw distributiecentrum in Weert

Movianto huurt een nieuw distributiecentrum in Weert

Movianto huurt een nieuw distributiecentrum in Weert
10-06-2021 11:37 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WEERT - Heylen Warehouses en healthcare-logistics dienstverlener Movianto slaan de handen ineen voor een nieuw distributiecentrum van circa 10.000 vierkante meter in Weert. Naast de huidige faciliteit van Movianto in Oss, waar dit jaar eveneens gestart wordt met de bouw van nog een extra distributiecentum, breidt Movianto verder uit.

Movianto speelt momenteel een cruciale rol in de opslag en verspreiding van vaccins voor de bestrijding van COVID-19. Naast hun huidige- en nieuw te bouwen faciliteit in Oss, hebben zij ook twee distributiecentra in België en straks dan ook in Weert. In Weert worden zeer bijzondere producten opgeslagen in verschillende temperatuurzones en Heylen Warehouses bouwt hiervoor een state-of-the-art faciliteit met oog voor mens en natuur. Deze zal in de zomer opgeleverd worden, zodat Movianto kan starten met zijn cruciale bedrijfsprocessen.

"Vandaag komt het mooie nieuws dat Movianto zich vestigt in Weert. Dit past bijzonder goed in het beeld wat de gemeente Weert heeft bij het logistieke cluster aan de A2. Movianto is een logistieke ondernemer die een mooie mix van kwaliteit toevoegt aan Logistic Mill 21 op Kampershoek 2.0. Daarnaast sluit Movianto mooi aan bij de werkgelegenheid die wij willen creëren op onze bedrijventerreinen. Ik heet dit bedrijf van ook van harte welkom in onze stad en kijk uit naar een fijne en duurzame samenwerking", zegt Wethouder Wendy van Eijk van de gemeente Weert.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions