Clicky

 
Transport Online - Politie zoekt getuigen ernstig ongeval A28

Politie zoekt getuigen ernstig ongeval A28

Politie zoekt getuigen ernstig ongeval A28
09-06-2021 19:58 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

AMERSFOORT - De politie onderzoekt een ongeval op de A28 nabij Amersfoort waarbij dinsdag 8 juni een 73-jarige inzettende van een personenauto zwaargewond raakte. Daarbij is de politie op zoek naar getuigen van het tragische ongeval.

Rond 08.00 uur dinsdagochtend ontstond bij het invoegen op de A28 (rechts) oprit Leusden - afrit Amersfoort een situatie waarbij de 36-jarige bestuurster van een rode personenauto die op de snelweg reed moest afremmen. Een achter haar rijdende vrachtwagen, bestuurd door een 57-jarige chauffeur uit Weert die net van rijstrook verwisselde, was daar niet op bedacht en botste achterop de rode personenauto.

Bij het ongeval raakte de 73-jarge bijrijdster die in die personenauto zat zwaargewond. Zij werd naar het ziekenhuis vervoerd en opgenomen. Uit een eerste onderzoek bleek dat de bestuurster van de rode personenauto vermoedelijk moest afremmen doordat enkele personenauto’s invoegden, hetgeen voor enige verkeersstagnatie en verwarring zorgde.

De inzittenden van deze personenauto’s zijn niet bekend geworden. De politie komt graag met hen in contact. Ook andere getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren worden verzocht te bellen met de verkeerspolitie van de regio Utrecht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden