Clicky

 
Transport Online - Mulder Groep Urk breidt uit

Mulder Groep Urk breidt uit

Mulder Groep Urk breidt uit
09-06-2021 11:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

URK - Op 26 mei ging de eerste paal de grond in. Aan het eind van dit jaar zou de grote aanbouw klaar moeten zijn. Mulder Groep uit Urk breidt flink uit; naast extra palletplaatsen, komen er negen laaddocks, een gekoelde expeditieruimte, en een ontvangstruimte voor chauffeurs bij.

Eénn van de redenen voor de grote uitbreiding is de toenemende vraag vanuit de markt. Naast de drooggoederen die nu al opgeslagen staan, komen er nog eens ruim 2500 palletplaatsen bij. Met de FSSC certificering, voor zowel transport- als opslagactiviteiten voldoet Mulder aan alle richtlijnen en kan de kwaliteit goed geborgd worden.

“We zijn blij met deze stap. Naast de vraag naar meer opslagruimte, is de vraag naar logistieke diensten groot. Met deze uitbreiding en de laaddocks, kunnen we onze klanten nog beter ontzorgen en zijn we klaar voor grotere volumes. We kunnen het hele logistieke proces voor onze klanten verzorgen. Van het laden, lossen en vervoeren van goederen of zeecontainers, tot het opslaan, ompakken, labelen en orders picken. De klant kan op deze manier nog gerichter opdrachten plaatsen. Dit kan snel en papierloos via onze online order entry", aldus het Urker transportbedrijf.

Met de gekoelde expeditie ruimte kunnen, op eigen locatie, geconditioneerde goederen direct na laden, gegroupeerd worden en weer geladen voor vervoer. De temperatuur en kwaliteit van het product wordt daarmee geborgd zowel tijdens transport als tijdens de laad- en losmomenten. Om de ontzorging op logistiek compleet te maken, biedt Mulder (Training) ook logistieke trainingen en rijopleidingen aan.

Voor de bouw is Mulder de samenwerking aangegaan met hoofdzakelijk Urker bedrijven en deze zal zo’n zes maanden in beslag nemen. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,581

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats