Clicky

 
Transport Online - Ouders en grootmoeder aangehouden voor dood baby in Heerlen

Ouders en grootmoeder aangehouden voor dood baby in Heerlen

Ouders en grootmoeder aangehouden voor dood baby in Heerlen
08-06-2021 10:12 | Binnenland | auteur Redactie

HEERLEN - De politie heeft in het onderzoek naar het overlijden van een 4 maanden oude baby dinsdagochtend drie personen aangehouden. Daarnaast wordt er in het kader van het onderzoek een woning in Heerlen onderzocht, meldt de politie.

De baby uit Heerlen werd eind april in het ziekenhuis binnengebracht met zwaar letsel. Na 3 weken is het jongetje op 20 mei in het ziekenhuis in Maastricht overleden als gevolg van het letsel. Nader onderzoek moet uitwijzen hoe het letsel veroorzaakt is.

In het kader van het onderzoek zijn dinsdagochtend drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood. Dit betreffen de vader en moeder, afkomstig uit Heerlen, en grootmoeder, afkomstig uit Nieuwstadt. Verder onderzoek moet meer duidelijkheid geven over hun mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van het kind.

In de woning van de verdachten in Heerlen wordt vandaag onderzoek verricht. Het is nu op dit moment nog niet duidelijk hoe lang dat onderzoek in beslag zal nemen. De verdachten zitten in beperking. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,582

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen