Clicky

 
Transport Online - Bestelbus met grondstoffen voor de productie van drugs gekanteld na achtervolging

Bestelbus met grondstoffen voor de productie van drugs gekanteld na achtervolging

Bestelbus met grondstoffen voor de productie van drugs gekanteld na achtervolging
07-06-2021 16:26 | Binnenland | auteur Redactie

EINDHOVEN - Een bestelbusje met grondstoffen voor de productie van drugs is zondagmiddag op de kruising Huizingalaan met de Rijssellaan in Eindhoven uit de bocht gevlogen en op zijn kant terecht gekomen. Dat gebeurde na het negeren van een stopteken en een korte achtervolging vanaf een opslaglocatie daar in de buurt.

De bestuurder verloor tijdens zijn vlucht de macht over het stuur en crashte. Hij heeft een korte tijd bekneld gezeten en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Na deze medische controle werd de 23-jarige bestuurder aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek, meldt de politie.

Het busje bleek namelijk tijdens het onderzoek vol te zitten met dozen gevuld met grondstoffen voor de productie van synthetische drugs. Het voertuig en de dozen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Daarop volgend hebben agenten ook een opslagbox bij de betreffende opslaglocatie doorzocht waarbij eveneens een grote hoeveelheid grondstoffen werden aantroffen.

Daarnaast werd ook een locatie in Mariahout doorzocht, waarmee het busje een link had. Daar werd niets gevonden, maar er werd wel ten behoeve van het verdere onderzoek een voertuig in beslag genomen.

De aangehouden man zit vast en het onderzoek gaat door.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,926
Diesel1,743

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions