Clicky

 
Transport Online - Meerdere nieuwe Krone trailers voor Sluyter Logistics Group

Meerdere nieuwe Krone trailers voor Sluyter Logistics Group

Meerdere nieuwe Krone trailers voor Sluyter Logistics Group
07-06-2021 14:09 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ASSEN - De landelijk opererende Sluyter Group nam recentelijk weer een groot aantal nieuwe trailers van Krone in gebruik. Het gaat om citytrailers, gestuurde boxtrailers en opleggers die zijn uitgerust met een meeneemheftruck. Daarmee wordt de samenwerking met Krone bestendigd.

Sluyter Logistics met het hoofdkantoor in Moerdijk heeft operationele vestigingen in Rotterdam, Schiphol, Tilburg, Assen, Deventer en Apeldoorn. Onlangs verwelkomde Sluyter een nieuwe klant in de retail, waarvoor het uit moest breiden met de trailervloot. Sinds enkele jaren is Krone hier de partner waarmee Sluyter het liefste zaken doet. Het is allerminst de eerste keer dat Sluyter voor Krone kiest. De afgelopen jaren bestelde het bedrijf in totaal 80 trailers bij Krone. “Krone bouwt mooie trailers die uitstekend bij ons werk passen”, zegt de vestigingsdirecteur van Assen, Sjouke Vogelzang.

“Wil je een gewone 13.60 meter trailer aanpassen aan specifiek werk, dan speelt dit merk daar goed op in. Krone denkt goed met ons mee en stelt ons mogelijkheden voor, waar we wat mee kunnen.”

Als voorbeeld noemt Vogelzang de mogelijkheid tot de inzet van huurtrailers, en het feit dat Krone de aftersales alsmede de onderdelentoevoer keurig op orde heeft. “Soms willen we onderdelen rechtstreeks hebben. Het kan allemaal. De communicatielijnen met Krone zijn aangenaam kort. Hoe worden dingen opgelost, dat is waar het ons om gaat.” Sluyter doet het onderhoud aan de trailers in eigen werkplaatsen in Rotterdam en Assen.

Zeker met het oog op een vrachtwagenheffing, waar het nieuwe kabinet mogelijk mee komt, deelt Sluyter de planning zo in, dat het in de minder drukke uren, grote volumes van klanten verplaatst tussen de vestigingen. “Dat doen we met trailers, maar waar mogelijk met LZV in alle soorten die de RDW toelaat.” Desgevraagd denkt hij dat het toelaten op vastgelegde routes van combinaties die uit twee 13,60 trailers bestaan, voor Sluyter zeker voordelen kan hebben. “We willen zo maatschappelijk verantwoord mogelijk ondernemen. De LZV is hierin een voor de hand liggende stap geweest. We gebruiken onze vestiging in Deventer als overslagpunt.”

Sluyter Logistics is partner in het Transmission-netwerk en bedient voor dit netwerk een deel van de noordelijke provincies. “Het pakketwerk is het afgelopen jaar flink gegroeid. Het maakt dat we een heel veelzijdige vloot hebben, tot bestelauto’s aan toe.”

Vogelzang legt uit dat Sluyter ook veel bakwagens inzet, alsmede wissellaadbaksystemen. “Op die manier sluiten we aan op de wensen van de klant. De uitbreiding waarop Krone nu inspeelt, is hier ook een sprekend voorbeeld van.”

Foto's

 • Blijleven Transport
  Blijleven Transport
 • Blijleven Transport
  Blijleven Transport
 • Blijleven Transport
  Blijleven Transport
 • R. van Heur
  R. van Heur
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden