Clicky

 
Transport Online - Minderjarige jongen doodgestoken in Hoogkerk

Minderjarige jongen doodgestoken in Hoogkerk

Minderjarige jongen doodgestoken in Hoogkerk
06-06-2021 19:23 | Misdaad | auteur Redactie

HOOGKERK - Bij een steekincident in een supermarkt aan de Zuiderweg in Hoogkerk is zondagmiddag een minderjarige jongen uit de stad Groningen om het leven gekomen. Een 23-jarige man uit de stad Groningen is kort na het steekincident aangehouden als verdachte, meldt de politie.

De politie kreeg rond 14:50 uur de melding van een steekincident. Agenten troffen in de supermarkt aan de Zuiderweg iemand zwaargewond aan en zijn direct begonnen met reanimeren. De ambulance en het MMT werden opgeroepen. Zij hebben alles op alles gezet om het slachtoffer te redden, maar de hulp mocht helaas niet meer baten. De minderjarige jongen overleed ter plaatse aan de verwondingen.

Kort na het incident hielden agenten in de buurt van het Hoendiep de 23-jarige verdachte aan. Er was een duidelijk signalement en de verdachte is herkend door een getuige. Zondagavond is deze verdachte ingesloten en hij zit in beperkingen. Op dit moment is de toedracht van het steekincident nog onduidelijk. Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de verdachte en het slachtoffer elkaar niet kenden. Het onderzoek is in volle gang.

In en om de supermarkt waren tijdens het incident veel mensen aanwezig. Er wordt gesproken met getuigen en voor iedereen die daar behoefte aan heeft is slachtofferhulp beschikbaar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats