Clicky

 
Transport Online - Meisje (7) overleden na verkeersongeval met bus in Leiden

Meisje (7) overleden na verkeersongeval met bus in Leiden

Meisje (7) overleden na verkeersongeval met bus in Leiden
05-06-2021 19:51 | Ongevallen | auteur Redactie

LEIDEN - Bij een verkeersongeval in Leiden is zaterdagmiddag een 7-jarig meisje overleden, meldt de politie. Het ongeval gebeurde zaterdagmiddag rond 13:00 uur in de Steenstraat. De hulpdiensten rukten met spoed uit. Het 7-jarige slachtoffer overleed ter plekke aan haar verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van het verkeersongeval.

Het meisje fietste met haar ouders op de Steenstraat. Toen het slachtoffertje een uitwijkmanoeuvre met haar fiets maakte, vermoedelijk door een plotseling openslaande autodeur van een stilstaande taxi, kwam zij ten val. Door de val kwam zij onder een langsrijdende bus terecht en overleed.

De taxichauffeur en de buschauffeur zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De Steenstraat was lange tijd voor onderzoek afgesloten. Opsporing Team Verkeer onderzoekt de toedracht.

Zaterdagmiddag was het druk in de Steenstraat en daardoor zagen veel ooggetuigen het ernstige ongeluk gebeuren. Het meemaken van een verkeersongeval is zeer ingrijpend. Ooggetuigen kunnen bij Slachtofferhulp terecht voor steun.

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden