Clicky

 
Transport Online - Tweede schip van P&O Ferries tussen Zeebrugge en Hull vandaag in de vaart gegaan

Tweede schip van P&O Ferries tussen Zeebrugge en Hull vandaag in de vaart gegaan

Tweede schip van P&O Ferries tussen Zeebrugge en Hull vandaag in de vaart gegaan
02-06-2021 14:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

ZEEBRUGGE - Vandaag komt het tweede schip op de route Zeebrugge-Hull van P&O Ferries voor het eerst aan in de Humber-haven.

P&O Ferries heeft de MV Freya toegevoegd aan zijn schema op de Noordzee Lo-Lo-route (load on/Load off) als antwoord op de snel groeiende vraag van Britse en Europese klanten die een snelle en kostenefficiënte manier nodig hebben om goederen tussen de twee markten te vervoeren.

Het 117 meter lange containerschip heeft een capaciteit van 650 TEU. Samen met zusterschip Elisabeth zal de toevoeging van MV Freya de capaciteit op de route verdubbelen en het aantal afvaarten in elke richting elke week verhogen tot zes.

Thorsten Runge, Managing Director van P&O Freight Ferries Services, zei: “We zijn verheugd om MV Freya te introduceren op onze Zeebrugge-Hull-route, die al een van de meest kosteneffectieve manieren is om goederen tussen Europa en het noorden van Groot-Brittannië te vervoeren.”

“We kunnen garanderen dat onze klanten zullen profiteren van snellere doorlooptijden, waardoor ze de haven zo snel mogelijk kunnen verlaten en hun reis kunnen voortzetten op de uitstekende wegverbindingen naar de industriële knooppunten langs de M62, M6 en M1 corridors.”

"Met de steun van ons moederbedrijf DP World, dat blijft investeren in zijn logistieke infrastructuur in het VK, zijn we toegewijd aan het uitbreiden van onze diensten om een ​​snelle en efficiënte goederenstroom tussen het VK en Europa te garanderen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden