Clicky

 
Transport Online - Schoonmaker verdacht van plaatsen verborgen camera

Schoonmaker verdacht van plaatsen verborgen camera

Schoonmaker verdacht van plaatsen verborgen camera
02-06-2021 13:36 | Misdaad | auteur Redactie

AMSTERDAM - Een schoonmaker is aangehouden op verdenking van het plaatsen van een verborgen camera bij een vrouw in Amsterdam.

Wanneer een vrouw uit Amsterdam begin april 2021 bij toeval een heimelijk geplaatste camera in haar woning ontdekt, doet ze hier gelijk aangifte van bij de politie. In het daarop volgende onderzoek komt al snel een verdachte naar voren, namelijk de schoonmaker van de vrouw. Deze man is aangehouden en zit momenteel vast.

De recherche vermoedt dat er mogelijk meer slachtoffers zijn bij wie deze man ook heeft schoongemaakt.

De schoonmaker betreft een man van rond de 50 jaar oud, ongeveer 1.65 meter lang, met een tenger postuur en getinte huidskleur. Hij spreekt Engels en noemde zichzelf tegen het bekende slachtoffer ‘Joey’. Inmiddels staat vast dat dit niet zijn echte naam is en het zou kunnen dat hij ook andere namen gebruikt(e). Uiteraard heeft de recherche al geprobeerd om op andere manieren bij klanten van de schoonmaker te komen, maar onder andere het feit dat hij zwart werkte, maakt het lastig om zijn precieze werkadressen te achterhalen, aldus de politie.

De camera die de vrouw in haar woning aantrof, is erg klein en viel niet direct op. Ze kwam hem dan ook toevallig tegen. Of er met de camera beelden zijn opgenomen en wat er eventueel met die beelden is gebeurd, onderzoekt de recherche verder.

Het aantreffen van de camera heeft een grote impact gemaakt op het slachtoffer. In verband met haar privacy worden er geen details uit het onderzoek gedeeld. De politie begrijpt dat deze oproep ook voor onrust bij andere mensen kan zorgen. Het is daarom goed om te benadrukken dat dit soort zaken gelukkig niet vaak voorkomen, maar dat voorzichtigheid wel geboden is bij het toelaten van mensen in uw woning.

De politie is op zoek naar meer mensen waar mogelijk ook de schoonmaker thuis geweest.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions