Clicky


 


Afrit A12 bij Zevenaar afgesloten nadat vrachtwagen sloot is ingereden

Afrit A12 bij Zevenaar afgesloten nadat vrachtwagen sloot is ingereden [+foto]
01-06-2021 22:30 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

ZEVENAAR - Op de afrit van de A12 in de richting van Arnhem, ter hoogte van Zevenaar, is een Poolse vrachtwagenchauffeur door onbekende oorzaak rechtdoor geschoten en enkele honderden meters verderop in een sloot beland.

De chauffeur maakte een verwarde indruk en kon de politie niet vertellen wat de oorzaak van het ongeval was. De chauffeur is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Bij het ongeval raakte de vrachtwagen zwaar beschadigd. Rijkswaterstaat verwacht de komende vier tot zes uur bezig te zijn met de berging van het voertuig. De afrit ter hoogte van Zevenaar en een deel van de snelweg zal tijdens de berging afgesloten blijven. Naar verwachting duurt de berging, die inmiddels al enige tijd bezig is, nog tot zeker 22:30 uur.

Verkeer richting Zevenaar wordt aangeraden door te rijden over de A12 in de richting van Arnhem om vervolgens bij Duiven te keren via de af- en toerit. Vervolgens kan men via de andere rijrichting van de A12 alsnog naar Zevenaar rijden, zo meldt de ANWB.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,263
Diesel2,092

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats