Clicky

 Pakketbezorger uit Enschede veroordeeld voor aanranding

Pakketbezorger uit Enschede veroordeeld voor aanranding
01-06-2021 14:21 | Opmerkelijk | auteur Redactie | Esther van der Wal

ZUTPHEN - De rechtbank veroordeelt een 38-jarige man uit Enschede voor aanranding van een vrouw. Hij krijgt een taakstraf van 80 uur waarvan 30 uur voorwaardelijk. Daarbij moet de man 250 euro schadevergoeding aan het slachtoffer betalen.

Op 21 juli 2020 bezorgde de man een pakket bij de vrouw. Vervolgens liep de man ongevraagd  de woning van het slachtoffer binnen, pakte hij haar vast en kuste haar. Dat dit is gebeurd in de veilige omgeving van het slachtoffer, namelijk haar eigen woning, neemt de rechtbank de man zeer kwalijk.

De man is niet eerder veroordeeld en volgens de reclassering zijn er geen aanwijzingen voor seksueel afwijkend gedrag of psychische problematiek. Ook schat de reclassering het risico op herhaling laag in.

De straf die de rechtbank oplegt is lager dan geëist door de officier van justitie, omdat zij heeft gekeken naar straffen die in vergelijkbare zaken worden opgelegd. Een taakstraf van 80 uur, waarvan 30 uur voorwaardelijk vind de rechtbank passend. Aan het voorwaardelijk gedeelte van de straf verbindt de rechtbank een proeftijd van 2 jaar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats