Clicky


Van der Sangen Transport kiest, ongezien, de nieuwe Renault T High

Van der Sangen Transport kiest, ongezien, de nieuwe Renault T High
01-06-2021 11:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

SCHIJNDEL - Van der Sangen Transport heeft nog voor de onthulling van de Renault Trucks T Evolution een order getekend voor twee nieuwe Renault Trucks T High Sleeper 480pk 4x2 trekkers. De trekkers worden ingezet voor diverse transportwerkzaamheden en worden januari 2022 geleverd door BAS Truck Center.

Uitbreiding wagenpark

Van der Sangen Transport is al ruim 50 jaar actief in diverse soorten transport. Van staal- en koeltransport tot levensmiddelendistributie. Het bedrijf heeft een modern wagenpark van 21 trekkers en diverse kast- en huiftrailers. De investering in de twee nieuwe Renault T High trekkers werd gedaan ter uitbreiding van de huidige vloot.

In maart kondigde Renault Trucks een complete vernieuwing van de T, T High, C en K ranges aan. Nog voordat het design van de nieuwe modellen werd onthuld, tekende Van der Sangen Transport de order voor twee stuks Renault Trucks T High Sleeper 480pk 4x2 trekkers.

Jan van der Sangen: “Zo’n zes jaar geleden kochten we onze eerste Renault T Sleeper cab. Inmiddels hebben we acht Renault T’s in ons wagenpark, variërend van 430pk tot 520pk. Toen bekend werd dat er een facelift kwam, waren we meteen enthousiast. Met name omdat bekend werd dat stuurinstelling verbeterd zou worden en het brandstofverbruik nog gunstiger zou worden. Onze ambitie om betrouwbare logistieke diensten te leveren en de constante drive om onze processen te optimaliseren en te innoveren, sluiten bovendien perfect aan bij het merk Renault Trucks.”

Meer comfort en gedurfd exterieur

In 2019 werd één van de Renault Trucks van Van der Sangen al benoemd tot één van de twaalf mooiste van Nederland. Van der Sangen is hiermee een belangrijke en zeer gewaardeerde ambassadeur voor het Franse truckmerk.

De belangrijkste vernieuwingen aan de nieuwe range zijn verbeteringen op het gebied van rij- en leefcomfort voor de chauffeur, veiligheid en productiviteit. Ook het design van het exterieur van de trucks wordt volledig vernieuwd, waarbij er is gekozen voor een meer assertieve stijl. Jan vervolgt: “Onze chauffeurs zijn de drijvende kracht binnen onze organisatie. Om het werk nog leuker te maken, hebben we ervoor gekozen om de trucks van wat extra opties te voorzien zoals lederen stoelen, luchthoorns en een lampenbeugel met verstralers en zwaailampen.”

De nieuwe TCK-range

De nieuwe Renault TCK-range is de belangrijkste evolutie sinds de totale vernieuwing van de range door de Franse truckfabrikant in 2013. In het design zie je dit met name terug bij de koplampen, die kleiner zijn geworden om zo de voorzijde van het voertuig meer uitstraling te geven, en door de grotere gespoten delen van het nieuwe front. De nieuwe honingraatgrille maakt het modernere en meer gestroomlijnde design van de Renault-trucks 2021 compleet.

Enkele highlights van de nieuwe TCK-range:

  • Geheel nieuw ontwikkelde stuurkolom die eenvoudig in drie richtingen verstelbaar is. De kolom wordt versteld met een eenvoudige intuïtieve voetbediening, waarmee zowel de hoogte, helling en hoek van het stuurwiel in een vloeiende beweging kan worden ingesteld;
  • Verbeterd slaapcomfort door een compleet nieuw onderbed, waarbij de dikte van het matras met 13% is toegenomen tot een dikte van 170 mm en het aantal binnenveren is verdubbeld;
  • Hogere veiligheid door standaard uitrusting met LED-verlichting. LED-licht benadert het natuurlijke licht en geeft de chauffeur een betere waarneming van contrasten en kleuren.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,965
Diesel1,651

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions