Clicky

 
Transport Online - Vier gewonden bij verkeersongeval in Breskens

Vier gewonden bij verkeersongeval in Breskens

Vier gewonden bij verkeersongeval in Breskens
01-06-2021 10:37 | Ongevallen | auteur Redactie

BRESKENS - Vier personen zijn maandagavond bij een ongeval in Breskens gewond geraakt. Een vijfde persoon bleef ongedeerd. De bestuurder van een van de betrokken voertuigen had teveel gedronken, meldt de politie.

De hulpdiensten werden rond 21:10 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de kruising Puijendijk en Slikkenburgseweg in Breskens. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Omstanders hebben eerste hulp verleend aan de slachtoffers.

De bestuurder van een personenauto met nog twee inzittenden verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. De auto kwam vervolgens op de verkeerde weghelft terecht en botst op een tegemoet komende auto. De drie personen raakten gewond. De slachtoffers zijn naar ziekenhuizen in Brugge en Terneuzen gebracht. De 20-jarige automobilist uit België die het ongeval verzoorzaakte, bleek na een adamanalyse te veel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De andere auto met twee inzittenden sloeg over de kop. De 38-jarige Belgische bestuurster liep letsel op, de bijrijder bleef ongedeerd.

Agenten hebben de weg tijdelijk afgesloten voor de hulpverlening en het onderzoek. De verkeersongevallenanalisten doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions