Clicky


Dertien kilo amfetamine gevonden in vriezer

Dertien kilo amfetamine gevonden in vriezer
27-05-2021 11:14 | Misdaad | auteur Redactie

ETTEN-LEUR - De politie heeft afgelopen dinsdag in een woning in Etten-Leur dertien kilo amfetamine gevonden. De amfetamine lag opgeslagen in een vriezer. De bewoonster en een medeverdachte zijn aangehouden, meldt de politie donderdag.

Er was bij de politie een tip binnengekomen dat er in een woning aan de Norbartstraat mogelijk een hennepkwekerij zat. Afgelopen dinsdag werd een onderzoek in de woning ingesteld. De bewoner en haar 22-jarige vriend uit Etten-Leur waren in de woning. Er werden welgeteld twee hennepplanten in de woning aangetroffen.

In in de schuur bleek heel wat anders te staan. Daar vonden de agenten verschillende bakjes met wit poeder. In die schuur stond ook een vriezer waar ook meerdere bakjes met een witte substantie in stonden. Bij een test van de substantie bleek het om amfetamine te gaan.

De vrouw en haar vriend werden aangehouden. De bakjes werden in beslag genomen. Aan het bureau bleek het om dertien kilo amfetaminen te gaan. Het stel is in verzekering gesteld. Donderdagavond zijn ze weer in vrijheid gesteld en zullen zich op een later moment voor de rechter moeten verantwoorden, aldus de politie.