Clicky

 
Transport Online - Opgelicht?! vanaf volgend jaar niet meer op tv

Opgelicht?! vanaf volgend jaar niet meer op tv

Opgelicht?! vanaf volgend jaar niet meer op tv
25-05-2021 12:27 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - Opgelicht?! verdwijnt volgend jaar van de televisie. De NPO heeft besloten het AVROTROS-programma vanaf januari 2022 niet meer uit te zenden, bevestigt een woordvoerder van de omroep aan het ANP.

"NPO heeft ons vorige week laten weten dat er in 2022 geen plek meer is voor het programma Opgelicht?!. Dit terwijl het programma’s wekelijks circa 1 miljoen kijkers trekt en een zeer sterke bijdrage levert aan een veilige en rechtvaardige samenleving", aldus de woordvoerder.

Opgelicht?! werd in 2000 voor het eerst uitgezonden, destijds gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. In 2016 nam Jaap Jongbloed de presentatie van haar over. Het programma biedt tips om oplichting te voorkomen en doet onderzoek, al dan niet met de verborgen camera, naar oplichtingspraktijken om oplichters te ontmaskeren.

Eerder werd bekend dat de NPO andere plannen heeft met het geschiedenisprogramma Andere Tijden van NTR. Dat gaat vanaf volgend jaar van 18 afleveringen op de late woensdagavond naar 10 maandelijkse en langere uitzendingen op maandagavond.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden