Clicky

 
Transport Online - NAC-supporter die onwel werd bij rellen bij stadion overleden

NAC-supporter die onwel werd bij rellen bij stadion overleden

NAC-supporter die onwel werd bij rellen bij stadion overleden
25-05-2021 11:55 | Binnenland | auteur ANP

BREDA - De supporter van NAC die zondag na de wedstrijd tegen NEC werd gereanimeerd, is overleden. Dat meldt een website van NAC-supporters. Na de nederlaag van NAC tegen NEC (1-2) braken er rellen uit bij het stadion. Een deel van de fans belaagde de hulpverleners.

Ook tijdens de reanimatie van de supporter werd het ambulancepersoneel bekogeld met vuurwerk. "De omstandigheden waaronder de reanimatie heeft plaatsgevonden zijn barbaars, laten de heethoofden dit bericht dan ook in zich opnemen en zich diep diep diep kapotschamen. Een man die vecht voor zijn leven bekogelen met stenen en fakkels, daar past alleen de zwaarste straf bij", aldus fanmagazine De Rat.

NAC heeft op de website geschokt gereageerd op de dood van de fan. "Vol ongeloof, ontsteltenis en droefenis hebben wij kennis genomen van het overlijden van Ronald, een trouwe NAC-supporter uit Oosterhout. Ronald is na de wedstrijd van zondag onwel geworden en later in het ziekenhuis komen te overlijden. Wij willen alle familie, vrienden en nabestaanden ontzettend veel sterkte en kracht wensen. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar hen", aldus de club.

Een woordvoerster van de politie laat weten dat het onderzoek naar de rellen nog gaande is. "De beelden van de rellen worden helemaal nagelopen, dus ook die van de reanimatie als we die hebben. De politie gaat niet specifiek focussen op de situatie rondom de reanimatie, maar ik ga ervan uit dat het wel onderdeel is van het onderzoek."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats