Clicky

 
Transport Online - BN'ers onder de indruk van pauze-act songfestivalfinale

BN'ers onder de indruk van pauze-act songfestivalfinale

BN'ers onder de indruk van pauze-act songfestivalfinale
22-05-2021 23:55 | Showbizz | auteur ANP

ROTTERDAM - BN'ers hebben zaterdagavond enthousiast gereageerd op de pauze-act van Afrojack, Glennis Grace en Wulf tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Op sociale media prijzen ze de techniek, waardoor de show in Rotterdam Ahoy met 'augmented reality' deels leek plaats te vinden vanaf de Erasmusbrug.

"Die overgang van 'film' naar 'live' was echt geweldig. De brug ineens in de studio. Wat gaaf", schrijft Luuk Ikink. "Fraai stukje tv", vindt Jan de Hoop.

Actrice Caroline de Bruijn vindt het optreden beter dan die van de deelnemers. "Kunnen we ajb die geweldige #pauzeacts herhalen ipv de inzendingen", twittert ze. "Onze Glennis is toch wel heel erg goed, hè", zegt ook Jon van Eerd.

Visitekaartje

Over de algehele productie zijn BN'ers ook te spreken. "Visitekaartje voor de Nlse entertainment en TV industrie", schrijft Humberto Tan. Patricia Paay is het met hem eens. "Dit kikkerlandje zet toch even een show neer met internationale allure. Ik vind Nikkie de Jager echt de ontdekking van dit seizoen, wat een vakvrouw en complimenten voor haar Engels."

Domien Verschuuren vraagt zich wel af of dat komt omdat het evenement in Nederland is. "Hey, maar. Is deze show (en waren die andere twee) nu écht zo goed en strak, of vind ik dat alleen omdat mijn Nederlandse hart overloopt van trots? Het is snel, geestig (maar niet ongemakkelijk!), technisch waanzinnig en heeft lokale optredens van wereldformaat."

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions