Clicky

 
Transport Online - Tweede verdachte aangehouden voor dodelijk schietincident Amsterdam

Tweede verdachte aangehouden voor dodelijk schietincident Amsterdam

Tweede verdachte aangehouden voor dodelijk schietincident Amsterdam
21-05-2021 11:40 | Binnenland | auteur Redactie

AMSTERDAM - De recherche heeft in het onderzoek naar het dodelijke schietincident op de Maassluisstraat in Amsterdam van afgelopen zondagavond opnieuw een verdachte aangehouden.

Zondagavond rond 19.40 werd een auto met twee inzittenden beschoten. De bestuurster van de auto, de 27-jarige Ayla Mintjes, raakte hierbij zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De aanhouding vond woensdagavond plaats in een woning in de Nolensstraat. Agenten doorzochten bij de actie verschillende woningen en hierbij werden ook vuurwapens en handgranaten aangetroffen. 

Na zijn aanhouding is de verdachte overgebracht naar een politiebureau en hij wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Omdat de verdachte in volledige beperkingen zit, doet de politie op dit moment geen verdere mededelingen over deze verdachte en/of de verdenkingen tegen hem. 

In het onderzoek naar dit dodelijke schietincident is eerder al een verdachte aangehouden. Ook deze verdachte zit in volledige beperkingen, meldt de politie.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,232
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden