Clicky


Politie herhaalt oproep over dode baby in Wernhout

Politie herhaalt oproep over dode baby in Wernhout
19-05-2021 16:43 | Binnenland | auteur ANP

WERNHOUT - De politie is nog steeds druk op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over een dode baby die een week geleden is gevonden in een park in het Noord-Brabantse Wernhout. De politie maakt zich zorgen over het welzijn van de moeder van de baby en wil haar hulp bieden, aldus een oproep woensdag.

Met name mensen die wel eens in de buurt van de vindplaats van het meisje komen in het park Wernhoutsebrug of in de Kleine Heistraat in het plaatsje tegen de Belgische grens, wordt gevraagd te reageren. De rechercheurs denken aan mensen die daar wel eens de hond uitlaten of die in die buurt een vaste wandelroute afleggen. Het kleinste detail zou al kunnen helpen, zegt het rechercheteam.

Een voorbijganger belde de politie een week geleden over de vondst. Daarna is met een speurhond en een politiehelikopter gezocht. Er is ook gezocht in een nabijgelegen meertje. Of daar iets is gevonden, wil de politie nog niet zeggen. Het onderzoek naar de doodsoorzaak van het meisje is nog in volle gang.