Clicky


Delin Property verhuurt circa 12.000 vierkante meter warehouse langs A15 aan Katun

Delin Property verhuurt circa 12.000 vierkante meter warehouse langs A15 aan Katun
18-05-2021 11:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

ROTTERDAM - Delin Property en Katun sluiten een tienjarige huurovereenkomst voor een unit van 11.680 m2 warehouse, 1.530 m2 mezzanine en 531 m2 kantoorruimte aan Prinsenhof 11 te Tiel. BMD Transportservice B.V. huurt het overige gedeelte van het object, dat hiermee volledig verhuurd is.

Het logistieke centrum van in totaal ruim 22.300 m2 is gelegen op een uiterst strategische locatie, met een directe aansluiting op logistieke slagader A15 en Barge Terminal CTU Rivierenland.

Het Amerikaanse Katun is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van OEM-compatibele beeldverwerkingsbenodigdheden, fotoreceptoren en onderdelen voor kopieerapparaten, printers, MFP's en andere beeldverwerkingsapparatuur. Op de nieuwe locatie zal Katun kunnen profiteren van de uitstekende multimodale bereikbaarheid.

Met deze vestiging komt Katun in hetzelfde rijtje te staan als logistieke zwaargewichten en retailers als H&M, Lidl, Kuehne + Nagel, DHL en Simon Loos – welke ook op het Tielse Business Park Medel gesitueerd zijn.

Delin Property werd bij de verhuurtransactie geadviseerd door BridgeGap - a real estate collective en Dane Bedrijfsvastgoed.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions