Transport Online - Jongen gewond bij schietpartij in Oost-Souburg, vijf jongens aangehouden

Jongen gewond bij schietpartij in Oost-Souburg, vijf jongens aangehouden

Jongen gewond bij schietpartij in Oost-Souburg, vijf jongens aangehouden
18-05-2021 10:08 | Binnenland | auteur Redactie

OOST-SOUBURG - In een woning aan de Iepenstraat in Oost-Souburg is maandagmiddag een bewoner gewond geraakt bij een schietpartij. De politie onderzoekt het incident en heeft vijf jongens gearresteerd.

De hulpdiensten kregen een melding dat in de woning was geschoten. Diverse politie-eenheden en een ambulance gingen naar de Iepenstraat. Een minderjarige bewoner werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling kon hij het ziekenhuis weer verlaten. Aan het begin van de avond is hij in de Van Reenenstraat in Vlissingen aangehouden.

Toen de politie bij de woning in de Iepenstraat aankwam, troffen ze drie jongeren aan. Ze werden gelijk aangehouden. Het gaat om drie jonge inwoners uit Oost-Souburg in de leeftijd van 15 en 16 jaar. Het drietal kreeg maandagavond te horen dat ze langer vast blijven zitten. Ze kregen door het openbaar ministerie beperkende maatregelen opgelegd, waardoor ze enkel met hun advocaat en de politie contact mogen hebben.

Maandagavond laat werd in zijn woonplaats Oost-Souburg nog een 17-jarige jongen gearresteerd. Het vijftal is naar een politiecellencomplex overgebracht. De politie onderzoekt hun betrokkenheid en de aanleiding van het incident. Zij worden dinsdag verhoord.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,568

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen