Clicky

 
Transport Online - Twee multitemp polyester Krone opleggers voor Lelieveld Transporten

Twee multitemp polyester Krone opleggers voor Lelieveld Transporten

Twee multitemp polyester Krone opleggers voor Lelieveld Transporten
17-05-2021 16:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HAZERSWOUDE - Recent leverde Wezenberg Trailers twee multitemp polyester Krone opleggers af aan Lelieveld Transporten B.V. in Hazerswoude.

De opleggers zijn uitgevoerd als Nordic oplegger. Door een langere wielbasis en een grotere afstand tussen de kingpin en de steunpoten zijn de opleggers speciaal geschikt voor trekkers met een langere wielbasis. De opleggers zijn volledig aangepast aan de wensen van de klant en volledig geschikt.

Zo zijn er RVS spatborden geplaatst en is er Gullimex temperatuurregistratie geïnstalleerd. De opleggers zijn voorzien van een Thermoking SLXi-Spectrum 2-50 koelmachine.

Lelieveld Transporten B.V. is een echt familiebedrijf. Al sinds Lon Lelieveld in 1980 met het bedrijf begon, vormen verantwoordelijkheid en betrokkenheid de rode draad in de ontwikkeling van Lelieveld Transporten B.V. Zowel intern als naar de klanten toe.

Die instelling zorgt tot op de dag van vandaag voor groei en continuïteit. De huidige eigenaren Maurice en Vincent, de zonen van Lon, zetten deze koers voort. Samen met Eva Lelieveld, de vrouw van Maurice, vormen zij het managementteam.

Foto's

  • Wezenberg
    Wezenberg

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions