Clicky

 BluJay neemt Raven Logistics over

BluJay neemt Raven Logistics over

DODRECHT - BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, heeft het bedrijf Raven Logistics overgenomen. Raven is een logistiek managementbedrijf dat zich richt op spoortransport en biedt een spoorweg TMS SaaS-oplossing en managed services voor de Noord-Amerikaanse vervoermarkt.

"Raven is een aanbieder van spoorvervoeroplossingen en biedt uitzonderlijke aanvullende expertise om onze gezamenlijke klanten te voorzien van end-to-end transportoplossingen. Met deze overname zetten we BluJay's strategie voort om te investeren in de data, netwerken en applicaties die een razendsnelle supply chain mogelijk maken", aldus Andrew Kirkwood, CEO van BluJay Solutions.

Duane Kuzak, CEO van Raven Logistics voegt hieraan toe: "Raven is verheugd om de krachten te bundelen met BluJay. Onze gecombineerde kennis biedt unieke meerwaarde voor onze klanten - één multimodale oplossing voor het beoordelen, verzenden en volgen van alle vervoermethodes. Sinds we in 2019 partner van BluJay zijn zien we al de synergie van de goede oplossingen en de voordelen voor klanten. Ook loopt de samenwerking tussen onze medewerkers goed. We kijken ernaar uit om ons bij het team aan te sluiten en de klantervaring verder te verbeteren."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,108
Diesel1,928

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions