Clicky

 
Transport Online - Transportblogger Alex Miedema publiceert 10.000ste post

Transportblogger Alex Miedema publiceert 10.000ste post

Transportblogger Alex Miedema publiceert 10.000ste post
13-05-2021 10:00 | Transport | auteur Redactie | Esther van der Wal

CORNJUM - Donderdagochtend 13 mei 2021 werd in alle vroegte het 10.000ste artikel online gezet op alexmiedema.nl. De website werd in de nacht van 20 op 21 december 2011 opgericht. In het begin was het vooral een mix over muziek en religie, het succes voor Alex Miedema kwam echter toen de artikelen meer en meer over voertuigen gingen. Niet alleen vrachtwagens, maar ook andere voertuigen passeren de reveu op de pagina, vrijwel altijd bijzondere voertuigen. Hoe zeldzamer het is, hoe leuker Miedema het vindt.

Alex maakt de blog niet alleen. Er is een groot team aan vrijwilligers, 'gastbloggers', die hem bijstaan. Zo stelt Martijn Manrho iedere donderdag om 10 over 10 de truckfan top 10 om 10 over 10 samen, uit een bepaald thema dat op zustersite Truckfan te vinden is.

Martha de Boer schrijft op haar beurt iedere zondag onder de noemer 'Beste Babette' over haar belevenissen als chauffeur bij Spaansen. Daarnaast zijn er nog diverse bekende en onbekendere namen die op onregelmatige basis leuke artikelen aanleveren. Voorbeelden van andere vaste rubrieken zijn 'de levens van', over de historie van een bepaalde truck, en 'tellen met', waarbij wagenparknummers op een rij worden gezet.

De 10.000ste post is direct een hele bijzondere: het is een grote quiz. De quiz bestaat uit 100 vragen. De 100 vragen zijn zeker niet allemaal even gemakkelijk, maar met bijna 250 prijzen, door een grote reeks aan sponsoren beschikbaar gesteld, is de verwachting dat er voor de meeste deelnemers wel een prijs zal zijn. De hoofdprijs? Eerste keus uit de lijst met prijzen. Op deze manier zijn er meerdere mensen die hun eigen favoriete prijs winnen. Inzenden kan tot en met 30 mei 2021 om 23:59 uur.

Alex denkt nog niet over stoppen. "De site houd ik in de eerste plaats voor mijn eigen plezier bij, dus ik hoop dat ik er nog lang mee door kan gaan! Dat andere mensen er ook plezier van hebben en dat de site inmiddels een deel van de kosten kan dekken is alleen maar mooi meegenomen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden