Transport Online - Vlaardinger met fles drank achter het stuur aangehouden

Vlaardinger met fles drank achter het stuur aangehouden

Vlaardinger met fles drank achter het stuur aangehouden

VLAARDINGEN - Dinsdagavond rond 17:45 uur wilden agenten op de Vetteoordskade een man controleren die volgens getuigen met een fles drank achter het stuur zit. Maar als de man de agenten in het vizier krijgt, gaat hij er vandoor. Na een achtervolging is de 38-jarige Vlaardinger alsnog aangehouden. In de auto lag inderdaad de fles drank evenals een groot mes en de man reed zonder rijbewijs.

Kwart voor zes dinsdagavond meldde een getuige dat een man in de auto achter het stuur zit met een fles drank. Agenten wilden poolshoogte nemen, maar de bestuurder ging er gelijk vandoor. De agenten reden achter hem aan en gaven hem een stopteken, maar de bestuurder negeerde dit en haalde de wildste capriolen uit.

Op een gegeven moment reed de bestuurder een ogenschijnlijk doodlopend straatje in. Daar zette hij zijn auto in zijn achteruit en tikte de politieauto aan. Eén van de agenten schoot daarop de band van zijn auto lek. Desondanks ging de auto weer in zijn vooruit en de bestuurder gaat er weer vandoor.

Even verderop, op de Westhavenkade, weet een motoragent de bestuurder alsnog te stoppen en aan te houden. In de auto lag inderdaad de fles drank evenals een groot mes en de man reed zonder rijbewijs. Hij is aangehouden voor rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar op de weg.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions