Transport Online - easyJet blij met aankondiging door de Nederlandse overheid

easyJet blij met aankondiging door de Nederlandse overheid

easyJet blij met aankondiging door de Nederlandse overheid
12-05-2021 09:55 | Coronavirus | auteur Redactie

SCHIPHOL - easyJet verwelkomt de aankondiging die de Nederlandse regering gisteren deed om de algemene reisbeperking na 15 mei op te heffen en terug te keren naar een schema van kleurgecodeerde landen op basis van het gezondheids- en besmettingsrisico. De versoepeling van deze maatregel is een belangrijke stap in de terugkeer naar veilig en verantwoord reizen.

Om nog meer last-minute flexibiliteit te bieden en om klanten die hun vakantie willen plannen te ondersteunen, biedt easyJet hun passagiers de toonaangevende ‘flexibele garantie’ aan. Hierdoor kunnen passagiers deze zomer tot twee uur voor vertrek hun vlucht veranderen zonder wijzigingskosten. In tegenstelling tot andere luchtvaartmaatschappijen zijn er geen beperkingen op data of bestemmingen. Passagiers kunnen hun vlucht wijzigen naar alle beschikbare vluchten in het easyJet-netwerk die momenteel in de verkoop zijn tot eind september 2022.

Als er reisbeperkingen gelden voor hun land van bestemming, zoals een quarantaine bij aankomst of terugkeer, kunnen passagiers gemakkelijk hun reis wijzigen naar een ander land in het easyJet-netwerk. Mocht een quarantaineplicht invloed hebben op de reisbestemming van een klant deze zomer, dan kunnen passagiers nu binnen vier weken voor vertrek een restitutie voor hun vlucht aanvragen, zelfs als hun vlucht nog doorgaat.

easyJet biedt momenteel een directe verbinding naar 40 bestemmingen vanaf Schiphol, inclusief de recent toegevoegde routes naar Birmingham en Palermo. easyJet is klaar om het aantal vluchten snel uit te breiden en kijkt ernaar uit om mensen te herenigen met hun families of ze weer mee te nemen op zakelijke of vakantievluchten.

William Vet, Country Director easyJet Nederland, zegt: “De versoepelde reisbeperkingen zijn goed nieuws voor zowel de branche als onze passagiers. Elke keer dat reisbeperkingen worden versoepeld, zien we dat onze passagiers graag willen boeken. Onze flexibele garantie zorgt ervoor dat klanten met een gerust hart kunnen boeken, wetende dat wanneer hun reisplannen veranderen, ze hun boeking hierop kunnen aanpassen."

“We kijken ernaar uit om vrienden en families te herenigen en mensen te helpen de schoonheid van Europa te herontdekken tijdens een onvergetelijke, langverwachte vakantie.”

De veiligheid en het welzijn van zowel passagiers als bemanningsleden blijft de topprioriteit van easyJet en de luchtvaartmaatschappij blijft een aantal veiligheidsmaatregelen nemen aan boord die in overeenstemming zijn met de richtlijnen van de relevante autoriteiten. Dit omvat een dagelijkse verbeterde desinfectie van de cabine die gedurende minimaal 24 uur effectieve bescherming biedt tegen het coronavirus en het verplicht dragen van een masker voor passagiers en bemanningsleden. Bovendien zijn alle easyJet-vliegtuigen uitgerust met HEPA-filters, vergelijkbaar met die in ziekenhuizen, die 99,97% van de luchtvervuiling uit de cabine filteren, inclusief virussen en bacteriën.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions