Transport Online - Twee vrachtwagenchauffeurs, waaronder Nederlandse, gewond bij ongeluk op Duitse A1 [+foto's]

Twee vrachtwagenchauffeurs, waaronder Nederlandse, gewond bij ongeluk op Duitse A1

Twee vrachtwagenchauffeurs, waaronder Nederlandse, gewond bij ongeluk op Duitse A1 [+foto's]
11-05-2021 14:29 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

SOTTRUM - Maandagavond 10 mei 23.30 uur heeft er op de Duitse A1 bij Sottrum een ongeval plaatsgevonden tussen twee vrachtwagen. Beide chauffeurs raakten gewond.

Het ongeval gebeurde rond 13:30 uur op de A1 in de richting van Hamburg. De hulpdiensten kregen de melding dat er een ongeluk was gebeurd en dat één van de vrachtwagens in brand was gevlogen en dat er nog minstens één chauffeur bekneld zat.

Toen de brandweer arriveerde stond één vrachtwagen gedeeltelijk op de vluchtstrook en gedeeltelijk in de berm. Er kwam rook uit de motor maar er was geen sprake van brand. Ook de Nederlandse chauffeur was al onder de hoede van het ambulancepersoneel.

De andere vrachtwagen had de snelweg volledig verlaten en stond ver in de berm in de bossages. De chauffeur zat opgesloten in zijn cabine maar zat niet bekneld. Ook hij raakte gewond en is uit de vrachtwagen bevrijd door de brandweer en met een andere ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Beide chauffeurs zijn voor behandeling naar ziekenhuizen gebracht. Aan beide voertuigen is aanzienlijke materiële schade opgetreden. De oorzaak van de aanrijding kon ter plaatse niet worden achterhaald.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions