Clicky

 
Transport Online - Volkswagen licht tipje van sluier van nieuwe Polo GTI op

Volkswagen licht tipje van sluier van nieuwe Polo GTI op

Volkswagen licht tipje van sluier van nieuwe Polo GTI op

LEUSDEN - In aanloop naar het traditionele GTI-treffen aan de Wörthersee, dat vanwege COVID-19 helaas niet doorgaat, licht Volkswagen een tipje van de sluier op van de vernieuwde Polo GTI. De compacte ‘hot hatch’ - het nieuwe topmodel binnen de Polo-serie - is gebaseerd op de onlangs geïntroduceerde vernieuwde Polo. Ook deze GTI staat traditioneel voor pure sportiviteit en een dynamisch design. De officiële wereldpremière van de vernieuwde Polo GTI vindt eind juni 2021 plaats.

‘Eens een GTI, altijd een GTI’. Een bekend gezegde van de echte GTI-fans. GTI staat voor pure fascinatie en enthousiasme. Dit succesverhaal wordt nu voortgezet, want de vernieuwde Polo GTI staat in de startblokken. Traditioneel is de GTI het sportiefste model in de Polo-serie, met krachtige voorwielaandrijving, een dynamisch afgesteld sportonderstel en een expressief design. 

Legendarische GTI-meeting

De GTI-bijeenkomst aan de Wörthersee in Oostenrijk heeft een lange traditie: GTI-fans - waaronder vele Nederlanders - ontmoetten elkaar in 1982 voor het eerst in de Oostenrijkse gemeente Reifnitz/Maria Wörth. Het event is in de loop der jaren niet alleen een trekker geworden voor autoliefhebbers, maar onder het simpele maar krachtige motto ‘GTI’ ook uitgegroeid tot een waar volksfeest. Het treffen aan de Wörthersee duurt altijd vier dagen, beginnend op de woensdag vóór Hemelvaartsdag tot en met het weekend.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions