Clicky

 
Transport Online - IMS GROUP wordt exclusief distributeur van VSE Trailerstuursystemen in geheel Europa

IMS GROUP wordt exclusief distributeur van VSE Trailerstuursystemen in geheel Europa

IMS GROUP wordt exclusief distributeur van VSE Trailerstuursystemen in geheel Europa
11-05-2021 11:55 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

BARNEVELD - Vanaf mei 2021 is IMS GROUP voor geheel Europa, het VK en Ierland de exclusieve distributeur van de elektro-hydraulische trailerstuursystemen van VSE. Tot nu toe distribueerde IMS GROUP de producten van VSE alleen binnen de Benelux, het VK en Ierland. De uitbreiding naar de Europese markt is een strategische keuze, die ervoor zorgt dat transporteurs in geheel Europa kunnen vertrouwen op de meest geavanceerde stuursystemen van VSE in combinatie met de excellente dienstverlening van IMS GROUP.

Meer slagkracht

De beslissing van VSE om de verkoopactiviteiten van trailerstuursystemen over te dragen is genomen om meer ruimte te kunnen geven aan haar missie: het ontwikkelen en produceren van slimme en flexibele stuursystemen. Daarnaast verwacht VSE met de gedegen ervaring en marktkennis van de IMS GROUP meer slagkracht te verkrijgen op de Europese markt. De huidige VSE-accountmanagers en salespartners worden toegevoegd aan het huidige verkoopteam van de IMS GROUP en blijven de contactpersonen voor bestaande klanten. VSE blijft zelf verantwoordelijk voor de service en garantie van haar systemen. De bekende contactpersonen blijven dan ook bereikbaar via het vertrouwde VSE telefoonnummer.

Innovatieve stuursystemen

De onderhoudsarme trailerstuursystemen van VSE kenmerken zich door een optimale wendbaarheid, zonder dat daarvoor moet worden ingeleverd op laadvermogen. De software in het systeem realiseert een optimale stuurhoek, zodat een trailer met meer laadvermogen locaties kan bereiken die eerder onbereikbaar waren. VSE-systemen zijn tot 400 kg lichter dan andere stuursystemen. Het toepassen van het VSE-stuursysteem reduceert brandstof en vermindert bandenslijtage. Deze eigenschappen verlagen de total cost of ownership van een trailer voor de wagenparkbeheerder aanzienlijk.

Breed inzetbare stuursystemen

Al een aantal jaren voorziet IMS GROUP zijn klanten in de UK en recent ook in de Benelux van advies over de stuursystemen van VSE. Deze hebben hun meerwaarde al ruimschoots bewezen in diverse branches, zoals bulktransport, containertransport, tanktransport en distributie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Verkeersinformatie

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,604

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions