Clicky

 
Transport Online - Doorbraak in onderzoek naar schietincident in taxi Tilburg

Doorbraak in onderzoek naar schietincident in taxi Tilburg

Doorbraak in onderzoek naar schietincident in taxi Tilburg
11-05-2021 09:16 | Binnenland | auteur Redactie

TILBURG - De recherche heeft achterhaald wie er als verdachte kan worden aangemerkt van het schietincident in een taxi in Tilburg in de nacht van zaterdag 1 mei op zondag 2 mei. Het gaat om een 33-jarige Tilburger, een bekende van de politie. Hij is echter nog niet aangetroffen.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van het incident, met name naar de twee andere passagiers die in de taxi zaten. Zij worden dringend opgeroepen om zich bij de Tilburgse politie te melden. Dit geldt ook mensen die meer weten over de huidige verblijfplaats van de verdachte, meldt de politie dinsdag.

De taxichauffeur reed rond middernacht drie passagiers naar hun bestemming in Tilburg. In de omgeving van de Bredaseweg, schoot een van de passagiers met een vuurwapen in het dashboard. De hevig geschrokken chauffeur reed na het incident naar Oisterwijk, waar de politie werd gealarmeerd. Agenten troffen in het voertuig meerdere inslagen aan. De taxi is hierop in beslag genomen voor sporenonderzoek. Waarom er door de passagier werd geschoten is nog niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar. Niemand raakte tijdens het schietincident gewond.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats