Clicky

 
Transport Online - Kloosterboer neemt Columbus Spedition GmbH over in Bremerhaven, Duitsland

Kloosterboer neemt Columbus Spedition GmbH over in Bremerhaven, Duitsland

Kloosterboer neemt Columbus Spedition GmbH over in Bremerhaven, Duitsland
10-05-2021 09:01 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - Per 30 april 2021 heeft Kloosterboer het Duitse Columbus Spedition GmbH overgenomen, een toonaangevend transportbedrijf gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening voor temperatuurgecontroleerde voedselproducten, gelegen in de vissershaven van Bremerhaven.

Toonaangevend transportbedrijf

Columbus houdt zich bezig met het laden, lossen en transport van containers met voedselproducten, import- en exportmanagement, inclusief het bijbehorende voor- en natransport. In de afgelopen 30 jaar hebben de verkopende partijen FRoSTA Aktiengesellschaft, Würfel Spedition Beteiligungs-GmbH en SLH Sea Life Harvesting GmbH van Columbus een toonaangevend transportbedrijf opgebouwd dat gespecialiseerd is in de logistieke dienstverlening voor temperatuurgecontroleerde voedselproducten. Door de overname van het bedrijf door Kloosterboer wordt Columbus naar een hoger niveau getild.

Geïntegreerde logistieke dienstverlening

Volgens Mark Ketelaar, Executive Director Port Cold Stores bij Kloosterboer, is de overname van Columbus een logische stap in de strategie om het geïntegreerde logistieke netwerk van Kloosterboer verder uit te breiden. Kloosterboer exploiteert al enkele jaren het grootste openbare koel- en vrieshuis in de haven van Bremerhaven, het hart van de Duitse visverwerkende industrie. Vanwege de groeiende markt voor gekoelde opslag is er steeds meer vraag naar grote, flexibele en betrouwbare logistieke partners die end-to-end oplossingen bieden. Door de overname van Columbus kan Kloosterboer zijn klanten deze geïntegreerde logistieke diensten bieden, waaronder multimodaal transport, het organiseren van backhaul en douaneafhandeling.

Schaalbaar platform voor one-stop-shop oplossingen

"Door de combinatie van uitgebreide ervaring op het gebied van gekoelde opslag, waardetoevoegende diensten en logistieke diensten heeft Kloosterboer een schaalbaar platform om onze klanten one-stop-shop oplossingen te bieden", aldus Hinrich Windler, CEO van Columbus Spedition.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions