Transport Online - Emotionele Robben: dit is wat ik wilde

Emotionele Robben: dit is wat ik wilde

Emotionele Robben: dit is wat ik wilde
09-05-2021 14:56 | Sport | auteur ANP

EMMEN - Arjen Robben was zondag geëmotioneerd toen hij voor de camera van ESPN mocht terugblikken op de 4-0-overwinning van zijn FC Groningen in en tegen Emmen. De oud-international, die afgelopen zomer een jaar nadat hij gestopt was zijn rentree aankondigde, had eindelijk ervaren waar het hem om te doen was geweest. "Ik kan nog belangrijk zijn. Dit doet me veel", sprak de 37-jarige aanvaller met tranen in de ogen.

Het was pas de tweede keer dit seizoen dat Robben in de basis begon. Eerder was dat in september waarin hij in het duel met PSV na een half uur een blessure opliep. Sindsdien volgden nog slechts drie invalbeurten. "Ik kom van ver. Dit is wat ik wilde: de club helpen, voetballen", vertelde hij, kort na het duel waarin hij met een inspirerend optreden van tachtig minuten en twee assists op Alessio Da Cruz een voorname rol had vervuld. "Als het dan eindelijk mag en het lukt, dan ben ik heel blij. Het is een lange weg geweest en ik wist dat de beloning een keer moest komen. Met twee assists blijkt dat ik nog belangrijk kan zijn."

Robben beëindigde in 2019 bij Bayern München zijn loopbaan en maakte vorige zomer verrassend bekend terug te keren bij FC Groningen, de club waar hij zijn loopbaan ook begon.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions