Transport Online - Saturday Night Live met Elon Musk wereldwijd live te zien

Saturday Night Live met Elon Musk wereldwijd live te zien

Saturday Night Live met Elon Musk wereldwijd live te zien
08-05-2021 23:53 | Buitenland | auteur ANP

Het Amerikaanse comedyprogramma Saturday Night Live wordt in de nacht van zaterdag op zondag live gestreamd via YouTube. Dat heeft NBC, de omroep die de show uitzendt, bekendgemaakt. Topman Elon Musk van Tesla presenteert de aflevering van SNL.

"SNL is een wereldwijd fenomeen en deze livestream is de eerste keer dat publiek over de hele wereld de show samen met de kijkers in de VS kan ervaren," zei topman Frances Berwick van NBC.

Elon Musk is niet de enige ster die zijn opwachting maakt in het programma met sketches en muziek. Zangeres Miley Cyrus zal ook in de aflevering te zien en te horen zijn.

Over het optreden van Musk in SNL is al veel te doen. Sommige vaste medewerkers van het programma zouden niet blij zijn met de komst van de Tesla-topman. Op Twitter liet hij al weten dat een prototype van de Cybertruck, de elektrische pick-uptruck van zijn bedrijf, dit weekend in New York is. Daar wordt de tv-show opgenomen. Eind 2021 wil Tesla met de fabricage van de elektrische pick-uptruck beginnen. Ook bestaat de kans dat hij iets gaat doen met Dogecoin, een cryptocurrency die begon als een grap maar nu een van de populairste munten is van dit moment. Musk maakt er geen geheim van dat hij de cryptomunt wel ziet zitten.

SNL wordt in Amerika al sinds 1975 uitgezonden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions