Transport Online - Rotterdams café The Hide Away beschadigd door ontploffing

Rotterdams café The Hide Away beschadigd door ontploffing

Rotterdams café The Hide Away beschadigd door ontploffing
07-05-2021 09:53 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - Voor de tweede keer deze week is een café in Rotterdam-Zuid beschadigd geraakt na een ontploffing. In de nacht van donderdag op vrijdag raakte café The Hide Away op het Kreekplein beschadigd na een brand die ontstond door een ontploffing. Er zijn volgens de politie geen gewonden gevallen.

In de nacht van dinsdag op woensdag ontploffing geweest bij café 't Haantje aan de Bierens de Haanweg. Die explosie veroorzaakte forse schade. De ramen en de toegangsdeur van de kroeg raakten beschadigd. Niemand raakte gewond.

Beide café's staan te boek als plekken die door supporters van Feyenoord worden bezocht. Of er verband is tussen de twee ontploffingen met de wedstrijd Feyenoord-Ajax aanstaande zondag wordt nog onderzocht.

In de Forelstaat in Hoogvliet raakte de portiek van een flat flink beschadigd door een ontploffing. Getuigen spreken op sociale media van een enorme knal door een vuurwerkbom.

Ook in de Rotterdamse wijk Schiebroek was een ontploffing. Daarbij was schade aan meerdere woningen in de De Blecourtstraat en moesten enkele bewoners tijdelijk elders ondergebracht worden.

Bij beide explosies vielen geen gewonden. Onduidelijk is of er een verband is tussen de incidenten.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,568

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen