Transport Online - Delin Property start met ontwikkeling 32.500 m2 groot dc in Gilze

Delin Property start met ontwikkeling 32.500 m2 groot dc in Gilze

Delin Property start met ontwikkeling 32.500 m2 groot dc in Gilze
07-05-2021 09:40 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM -  In Nederlands nummer één logistieke hotspotregio Tilburg-Waalwijk ontwikkelt Delin Property een duurzaam distributiecentrum van 32.500 m2 op bedrijventerrein ‘De Broekakkers’ te Gilze. De nieuwbouwontwikkeling is gelegen nabij Barge Terminal Tilburg, de grote havens en direct aan snelweg A58. Delin Property is momenteel gestart met de ontwikkeling van het warehouse in Gilze, de oplevering zal naar verwachting zijn in mei 2022. Delin Property is nog op zoek naar één of meerdere geschikte huurders.

Bart de Sitter, Head of the Netherlands bij Delin Property: “De strategische locatie, de hoge kwaliteit van de bouw en de toepassing van energiezuinige materialen en technologieën maken het distributiecentrum in Gilze een state-of-the-art ontwikkeling. De nieuwbouwontwikkeling is dankzij het duurzame warehouse en high-end moderne kantoorruimte zeer geschikt als mogelijke hoofdkantoorvestiging voor ambitieuze logistieke bedrijven. Door de al jarenlange hoge vraag naar nieuw hoogstaand logistiek vastgoed in deze regio en het geloof in de kwaliteit van onze ontwikkeling verwachten wij dan ook snel met concrete huurders in gesprek te zullen gaan.”

Het gebouw bestaat uit twee units en omvat 29.610 m2 warehouse, 2.215 m2 mezzanine en 1.170 m2 kantoorruimte. Het warehouse zal daarnaast beschikken over 321 parkeerplaatsen en 29 loading docks. Huuropties zijn beschikbaar vanaf 14.500 m2 tot 32.500 m2 en de oplevering zal naar verwachting zijn in mei 2022.

Gilze is gelegen in de regio Tilburg-Waalwijk. De regio is gekroond tot de nummer één Logistieke Hotspot in 2020, mede dankzij een uitstekende score op criteria als de infrastructuur, bereikbaarheid, beschikbaarheid van personeel en medewerking van de gemeente.

JLL adviseert Delin Property bij het vinden van een geschikte huurder.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions