Transport Online - Samskip voegt 1100 nieuwe containers toe aan zijn vloot

Samskip voegt 1100 nieuwe containers toe aan zijn vloot

Samskip voegt 1100 nieuwe containers toe aan zijn vloot
06-05-2021 12:15 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

ROTTERDAM - In de afgelopen maanden heeft Samskip 900 gloednieuwe 45ft high cube pallet wide containers, honderd 45ft high cube reefercontainers en honderd 40ft high cube reefercontainers aan haar vloot toegevoegd, waardoor het vermogen om hoogwaardige, temperatuurgecontroleerde en bederfelijke goederen te verschepen verder wordt vergroot. Uitgerust met de meest geavanceerde koel- en vriesfunctionaliteiten, kwamen de reefercontainers de afgelopen maanden aan op de Rotterdam Shortsea Terminal, na te zijn vervaardigd in China.

Deze nieuwe generatie reefers bieden een platte composiet binnenbekleding en zijn daardoor lichter en sterker waardoor een soepeler (los) laadproces mogelijk is. Elke unit bevat een ultramoderne generatorset, speciaal ontworpen voor het vervoer over lange afstanden van diepgevroren, bevroren, gekoelde of verwarmde lading in een temperatuurbereik van -30 °C tot +30 °C.

"De nieuw toegevoegde containers in onze vloot stellen ons in staat om de grotere klantenkring te bedienen met nieuwe en verse voorraad", zegt Viðar Örn Traustason, Head of Equipment bij Samskip. “De afgelopen maanden hebben we te maken gehad met een grote vraag naar nieuwe containers om te voldoen aan de logistieke behoeften van onze klanten. Met deze investering willen we onze klanten van dienst zijn met verbeterde kwaliteitsborging die ons zal helpen om vooruit te komen.''

In totaal beschikt Samskip over meer dan 17.000 containers.

Foto's

 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • J.Roeland
  VAN BREE
 • J.Roeland
  D.V.M. Transport
 • J.Roeland
  VAN DER MOST

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions