Clicky

 
Transport Online - Corner Eye systemen voor het totale wagenpark van Transportbedrijf M. den Hollander

Corner Eye systemen voor het totale wagenpark van Transportbedrijf M. den Hollander

Corner Eye systemen voor het totale wagenpark van Transportbedrijf M. den Hollander

APELDOORN - Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn heeft, volgens eigen zeggen, een prachtig project mogen realiseren voor Transportbedrijf M. den Hollander BV. Het totale wagenpark, bestaande uit twintig trekkers van diverse merken (DAF, Scania en Volvo), werden in twee weken tijd voorzien van een Orlaco Corner Eye systeem.

Het Orlaco Corner Eye systeem voegt de zichtvelden van de trottoir en frontspiegel samen op een 10 inch monitor gemonteerd aan de rechterzijde in de cabine. Het systeem voldoet hiermee ruimschoots aan de voorgeschreven zichtklassen V en VI en zijn altijd zichtbaar voor de chauffeur zoals omschreven staat in de spiegelrichtlijn R46. Hiermee wordt de verkeersveiligheid verhoogd en draagt het systeem bij aan het terugdringen van ongelukken, schades en stilstand.

Met het behalen van het keurmerk Transport & Logistiek en ISO 9001:2015 is eigenaar Maaik den Hollander niet alleen constant bezig met kwaliteitsverbetering maar heeft hij ook oog voor de verkeersveiligheid van zowel zijn chauffeurs als de overige mede weggebruikers. Hij ziet het Corner Eye systeem dan ook als een extra toevoeging op de bestaande spiegels en veiligheidssystemen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,481
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats