Clicky

 
Transport Online - Drie minderjarige verdachten aangehouden voor steekincident in Utrecht

Drie minderjarige verdachten aangehouden voor steekincident in Utrecht

Drie minderjarige verdachten aangehouden voor steekincident in Utrecht
05-05-2021 23:47 | Misdaad | auteur Redactie

UTRECHT - De politie heeft woensdagavond rond 18:30 uur nabij de Jaarbeurs drie minderjarige verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident eerder die middag. Bij het steekincident raakte een 18-jarige inwoner uit Nieuwegein lichtgewond, meldt de politie.

Omstreeks 18.00 uur ontstond nabij Utrecht CS een incident waarbij een 18-jarige man uit Nieuwegein met vermoedelijk een mes werd gestoken. Op het moment van het incident was er vrij veel publiek aanwezig. Het incident zorgde korte tijd voor enig tumult. In dat tumult wisten de drie betrokken personen aanvankelijk te ontkomen.

Doordat politieagenten snel ter plaatste waren, konden de drie verdachten snel worden achterhaald. Het drietal was eerder die dag al door de politie gecontroleerd. Zij konden korte tijd later worden aangehouden op de Mineurslaan.

De drie verdachten in de leeftijd van 15 jaar zijn afkomstig uit Vianen en Benschop. Zijj zijn ingesloten voor nader verhoor. De directe aanleiding van het incident  is nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions