Transport Online - Opnieuw verdachte opgepakt in zaak dode bewoner Oud Ade

Opnieuw verdachte opgepakt in zaak dode bewoner Oud Ade

Opnieuw verdachte opgepakt in zaak dode bewoner Oud Ade
05-05-2021 18:50 | Buitenland | auteur Redactie

OUD ADE - De Franse politie heeft woensdagochtend in Frankrijk een verdacht 33-jarige Fransman aangehouden in het onderzoek naar de overleden 66-jarige bewoner uit Oud Ade. De man kwam op 29 december 2020 door een misdrijf om het leven in zijn woning aan de Hofdijklaan. Eind maart hield de politie al vier verdachten aan in het onderzoek.

Op dinsdagochtend 29 december 2020 kreeg de politie rond 05.50 uur een melding dat er in woning in Oud Ade een overval plaats vond. Daarop zijn agenten de woning binnengegaan. In de woning werd het slachtoffer, de 66-jarige bewoner, dood aangetroffen. Vanaf dat moment deed een Team Grootschalige Opsporing onder leiding van een officier van justitie uitgebreid onderzoek naar het overlijden van de man.

In samenwerking met de Franse autoriteiten kon woensdagochtend de 33-jarige man uit Frankrijk worden aangehouden. Met behulp van de Franse autoriteiten werden op dinsdag 30 maart al drie Fransen aangehouden. In Nederland werd op dezelfde dag een 38-jarige verdachte aangehouden. Alle vijf verdachten zitten op dit moment vast.

 

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions