Transport Online - Nieuwe Palfinger PK58002 TEC7 autolaadkraan voor E.J. de Jong Transport

Nieuwe Palfinger PK58002 TEC7 autolaadkraan voor E.J. de Jong Transport

Nieuwe Palfinger PK58002 TEC7 autolaadkraan voor E.J. de Jong Transport
05-05-2021 11:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BERLIKUM -  Rondaan BV levert, als één van de eersten in Nederland, de nieuwe generatie Palfinger PK58002 TEC7 autolaadkraan af aan E.J. de Jong Transport uit Parrega.

De Palfinger PK58002 TEC 7 kraan op het voertuig is één van de eerste van dit type geleverd in Nederland. De autolaadkraan is gemonteerd op een Scania 6x2*4 trekkerchassis met EAS (Electronic Assisted Steering) en ook voorzien van een pontonframe en steunpoten voor de cabine.

De nieuwe generatie kraan onderscheidt zich door een hoog hefvermogen, laag eigen gewicht én is voorzien van het unieke P-boom ontwerp, welke zorgt draagt voor een zeer sterke giekconstructie. Tevens is de kraan uitgevoerd met een hydraulische lier, voorzien van een SRC (Syncronised Rope Control). Dit zorgt ervoor dat de kraan met lier gemakkelijk in- en uitgevouwen kan worden.

De volledige 3D engineering tot het opbouwen van dit unieke project is uitgevoerd in eigen huis. "Hierdoor hebben wij grip op de doorlooptijd en kunnen wij vooraf duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers maken", stelt Jan Sake Rondaan.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions