Clicky

 
Transport Online - De eerste van 400 Special Edition 2 Actros-trucks klaar voor aflevering

De eerste van 400 Special Edition 2 Actros-trucks klaar voor aflevering

De eerste van 400 Special Edition 2 Actros-trucks klaar voor aflevering
04-05-2021 11:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

STUTTGART/WÖRTH - Glimmend gepoetst en klaar om te worden overgedragen aan zijn nieuwe eigenaar is de eerste van slechts 400 Special Edition 2 Actros-trucks.  De volgende exemplaren staan al klaar voor de afwerking. Ongeveer 40 extra opties voor het interieur en exterieur en speciale designelementen geven de Edition 2 een onmiskenbaar karakter. Het resultaat: een premium Actros met een "wow" -effect.

Een hele reeks uitrustingskenmerken onderstrepen het gevoel van de luxe in de Edition 2. Waaronder het stijlvolle interieur, bijvoorbeeld een instrumentenpaneel en deurgrepen bekleed met nappaleder, verschillende interieuronderdelen in koolstofvezeloptiek en een dakluik. met sfeerverlichting.

De exclusieve zijwandstickers met sterpatroon, het 'Edition 2'-opschrift in de gelakte zonneklep, het Actros-embleem aan de voorkant, het Actros-opschrift aan de bovenzijde van de achterwand van de cabine, vier extra led-koplampen in de zonneklep evenals drie led-werklampen achter de cabine zijn allemaal kenmerken die meteen in het oog springen.

Van opzij vallen vooral de RVS instaptreden op. De achterasdoppen zijn ook van roestvrij staal, met beschermende wielmoerdoppen. Bovendien omvat de levering een verlichte Mercedes-Benz driepuntige ster met zwarte rand en verschillende decoratieve grille-elementen in donker chroom, terwijl de koplampomranding is verduisterd.

Terecht zijn ook de collega's van de productievestiging in Wörth trots op deze ster van de snelweg en wensen hun nieuwe eigenaar veel rijplezier, waar hij zich ook bevindt.

Foto's

 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats