Clicky

 
Transport Online - MADE.com verdubbelt dc op London Gateway's Logistics Park

MADE.com verdubbelt dc op London Gateway's Logistics Park

MADE.com verdubbelt dc op London Gateway's Logistics Park
04-05-2021 11:09 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

LONDEN - DP World maakt vandaag, dinsdaf 4 mei, bekend dat een van de grootste gebruikers van London Gateway's Logistics Park zijn capaciteit ter plaatse meer dan verdubbelt door een uitbreidingsoptie uit te oefenen in zijn huurovereenkomst.

MADE.COM, het toonaangevende digitale lifestyle-merk, zal een extra 350.000 vierkante meter aan nieuwe opslagruimte openen in twee fasen, waarvan de eerste fase in augustus van dit jaar is voltooid en de tweede in april 2022, om het te helpen voldoen aan de vraag van de klant.

Oliver Treneman, Park Development Director bij DP World in het VK, zei: “We zijn verheugd dat MADE zijn distributiefaciliteit op ons Logistics Park - het grootste in zijn soort in Europa - zal uitbreiden en gebruik zal maken van het perceel dat we momenteel beschikbaar hebben. In het afgelopen decennium heeft DP World bijna £ 2 miljard in het VK geïnvesteerd om de juiste handelsinfrastructuur en slimme logistieke oplossingen te creëren, zodat we onze klanten snelle, betrouwbare en flexibele links naar internationale toeleveringsketens en markten kunnen bieden. Toen MADE ons voor het eerst benaderde, waren ze een jonge en dynamische nieuwkomer op de markt en was het vermogen om op te schalen een belangrijke overweging voor hen."

“Naarmate de economie groeit en consumenten meer goederen online kopen, hebben bedrijven steeds meer behoefte aan slimmere logistieke oplossingen om hun klanten van dienst te zijn. Door gebruikers de mogelijkheid te bieden om uit te breiden, ondersteunen we bedrijven met de schaalbaarheid die ze nodig hebben om mee te groeien met ons snelgroeiende Logistics Park."

Na voltooiing zal de nieuwe faciliteit MADE in staat stellen te profiteren van de nabijheid van Londen. De nabijheid van het Logistics Park bij zowel een diepzeehaven als de grootste consumentenmarkt van Europa, verlaagt de transportkosten tussen haven en logistieke knooppunten en tussen knooppunten en markten. Het heeft ook uitstekende wegverbindingen en toegang tot een aangrenzende spoorterminal - een van de grootste in Europa, waardoor MADE en andere gebruikers gemakkelijker en duurzamer goederen kunnen importeren en exporteren.

Nicola Thompson, Chief Operating Officer bij MADE.COM, zei: “We zijn verheugd om onze opslagactiviteiten bij London Gateway uit te breiden, aangezien we inspelen op de aanhoudende groei van de vraag van klanten naar onze exclusieve ontwerpen. Gecombineerd met ons innovatieve 'just in time'-supply chain-model, is deze uitbreiding van onze opslagfaciliteit in Tilbury een spannende stap in de richting van het bereiken van onze langetermijnstrategie om het bedrijf duurzaam te laten groeien, aangezien we blijven investeren in operationele efficiëntie en de ontwerpbestemming voor digital natives."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions